Hladna predjela
-
Daska „ЖзМ“ (Pršuta, dimljena šunka, kulen, domaci sirevi, kajmak i urnebes salata) 800 gr
1200
-
Selekcija sireva (sjenički, pljevaljski, zlatarski, mošorinski rolovani, kozji sir sa Stare planine) 350 g
760
-
Grilovani kozji sir
470
-
Domaća pršuta 50 gr
270
-
Zlatiborska pečenica 50 gr
230
-
Pančeta 50 gr
150
-
Kulen 50 gr
180
Domaći sirevi
-
Zlatarski 100 gr
220
-
Mošorinski rolovani 100 gr
220
-
Sjenički 100 gr
220
-
Pivnički 100 gr
220
-
Kozji sir sa Stare planine 100 gr
290
-
Urnebes 100 gr
160
-
Kajmak 50 gr.
150
Topla predjela
-
Preporučujemo
Biftek rolnica u sosu od bundevinih semenki
390
-
Grilovani kozji sir na rukoli sa džemom od ljute paprike
470
-
Suve šljive u slanini, punjene bademom
390
-
Punjena, pohovana palačinka sa mesom i tartar sosom
220
-
Srpska palačinka (projino brašno, sir, jaja, kajmak)
220
-
Punjena pohovana paprika (sezonsko)
260
-
Leskovačka mućkalica
520
-
Gravče na tavče
290
-
Šampinjoni na žaru
340
PRILOZI
-
Pomfrit
150
-
Začinski krompir
150
-
Krompir u mileramu
160
-
Grilovano povrće
200
✻