Glavna jela - savremena srpska kuhinja
-
Pileći medaljoni na rižotu
sa pečurkama i prazilukom preliveni gorgonzola sosom, 400g
850 -
Gratinirana pililetina
sa pečenom paprikom, sirom i pečurkama, 300g
850 -
Pileći batak
sa pršutom i dimljenim sirom u sosu od senfa na grilovanom krompiru, 350g
890 -
Pohovani pileći file
na pireu sa dimljenim sirom, 300g
850 -
Preporučujemo
Ćureća prsa
sa sušenim paradajzom i orasima u sosu od gorgonzole
980 -
Ćuretina sa mlincima
u mileram sosu zapečena u zemljanoj posudi
980 -
Teletina ispod sača
sa povrćem, 400g
1450 -
Rolovana teletina
u lešnik sosu, 250g
1190 -
Rolovana teletina
zapečena u kajmaku sa krompirom, 250g
1190 -
Jagnjetina
na starovremski način
1450 -
Karađorđeva šnicla
sa pomfritom, 350g
950 -
Marinirana svinjska rebra
sa krompirom u mileramu, 450g
890 -
Bečka šnicla
sa pireom od krompira, 300g
890 -
Zapečena svinjska butkica
sa sirom 350g
890 -
Zapečena dimljena svinjska butkica
sa krompirom u kajmaku
890
Naša tradicija - Roštilj
-
Leskovački ćevapi na luku
10 kom., 250g
780 -
Bosanski ćevapi
5 kom., 250g
780 -
Leskovačka pljeskavica
250g
780 -
Punjena leskovačka pljeskavica
(dimljeni suvi vrat, sir, kajmak), 300g
840 -
Punjena leskovačka pljeskavica
(kulen, urnebes salata), 300g
840 -
Punjena leskovačka pljeskavica
(sir, kajmak), 300g
840 -
Punjena bela vešalica
sa grilovanim krompirom (400 gr)
960 -
Gurmanska pljeskavica
300g
840 -
Uštipci
320g
840 -
Bela vešalica
sa grilovanim povrćem, 300g
920 -
Punjena bela vešalica
sa grilovanim krompirom, 300g
960 -
Dimljena vešalica
sa grilovanim krompirom i vrućim kajmakom, 250g
1100 -
Svinjski ražnjići
sa grilovanim krompirom, 300g
920 -
Marinirani svinjski vrat
sa začinskim krompirom, 350g
920 -
Punjeni svinjski file
(sir, kajmak, pecurke) sa pomfritom, 350g
980 -
Grilovani pileći file
sa povrćem, 300g
810 -
Pileći ražnjići
u slanini sa pomfritom, 300g
810 -
Marinirani pileći batak
(beli luk, peršun, pančeta, trapist sir) sa grilovanim povrćem, 350g
840 -
MALI LESKOVAČKI VOZ
pljeskavica, vešalica, kobasica, uštipak, 350g
990 -
ROŠTILJ POGAČA za 2 osobe
uštipci, ćevapi, batak, pileći ražnjić, vešalica, kobasica, 800g
1980 -
ROŠTILJ NA DASCI za 4 osobe
(punjene pljeskavice, ćevapi, batak, svinjski vrat,uštipci, pileći ražnjić u slanini, kobasica), 1600g sa kajmakom, urnebes salatom, krompirom, grilovanim povrćem i tavčetom
3980
Biftek
-
Biftek
u sosu od šarenog/zelenog bibera sa grilovanim krompirom, 250g
1980 -
Biftek
(taljate) u maslinovom ulju, 250g
1980
Riba
-
Losos
u crno - belom susamu na pireu i blitvi
1890 -
Pastrmka
fileti na na dalmatinskom varivu
850